whatsapp

Kızılay’dan öğrencilere teşekkür belgesi

SİVİL TOPLUM 24.04.2018 - 13:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay’dan öğrencilere teşekkür belgesi

Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyalarına destek olan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.
Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi Başkanı Tevfik Balcı, Kızılay meydanında düzenlenen törende kan bağışı kampanyalarında yardımcı olan okulun öğrencilerine teşekkür belgesi verildiğini kaydetti.  Balcı, burada yaptığı konuşmada, "Hastalıklar ya da kaza sonralarında kan bulunamadığı için her yıl binlerce insanımız yaşamını yitiriyor. Kan bağışı ile ilgili hassasiyetin artırılması için Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerimiz arasında böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesi için girişimde bulunduk. Amacımız toplumda kan bağışındaki oranın yükselmesinde katkı sağlamaktır. Katkı ve desteklerini esirgemeyen öğrencilerimize kurumumuz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyalarına destek olan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.

Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi Başkanı Tevfik Balcı, Kızılay meydanında düzenlenen törende kan bağışı kampanyalarında yardımcı olan okulun öğrencilerine teşekkür belgesi verildiğini kaydetti. 

Balcı, burada yaptığı konuşmada, "Hastalıklar ya da kaza sonralarında kan bulunamadığı için her yıl binlerce insanımız yaşamını yitiriyor. Kan bağışı ile ilgili hassasiyetin artırılması için Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerimiz arasında böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesi için girişimde bulunduk. Amacımız toplumda kan bağışındaki oranın yükselmesinde katkı sağlamaktır. Katkı ve desteklerini esirgemeyen öğrencilerimize kurumumuz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.