whatsapp

Kızılay'dan kan bağışı kampanyası

SAĞLIK 19.10.2018 - 10:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay'dan kan bağışı kampanyası

Türk Kızılayı Konya Kan Merkezi tarafından Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenlendi. Seydişehir Kızılay Şubesi desteğiyle belediye binası yanındaki alanda düzenlenen kampanyaya vatandaşlar ilgi gösterdi. Kampanyaya İlçe Emniyet müdürlüğü personeli de kan vererek destek oldu. Kan vermek için gelen vatandaşlar kendilerine verilen formu doldurduktan sonra tansiyon, nabız, ateş ve kan değerleri kontrol edildikten sonra bağışta bulundu. Dr. Seyit Ali Akmeşe, yaptığı açıklamada, ilçe halkının kan bağışı konusunda oldukça duyarlı olduğunu belirterek, "Halkın bu ilgisi bizleri de çok memnun ediyor. Pazar gününe kadar kan alacağız. İlk günümüzde şimdiden 70 ünite kana ulaştık." diye konuştu. Halkı kan vermeye davet eden Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’ Bizler bir taraftan asayişi, güvenliği sağlarken diğer taraftan da vatandaşlık açısından Kızılay’ımıza kan bağışında bulunuyoruz." dedi.

Türk Kızılayı Konya Kan Merkezi tarafından Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Seydişehir Kızılay Şubesi desteğiyle belediye binası yanındaki alanda düzenlenen kampanyaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kampanyaya İlçe Emniyet müdürlüğü personeli de kan vererek destek oldu.

Kan vermek için gelen vatandaşlar kendilerine verilen formu doldurduktan sonra tansiyon, nabız, ateş ve kan değerleri kontrol edildikten sonra bağışta bulundu.

Dr. Seyit Ali Akmeşe, yaptığı açıklamada, ilçe halkının kan bağışı konusunda oldukça duyarlı olduğunu belirterek, "Halkın bu ilgisi bizleri de çok memnun ediyor. Pazar gününe kadar kan alacağız. İlk günümüzde şimdiden 70 ünite kana ulaştık." diye konuştu.

Halkı kan vermeye davet eden Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’ Bizler bir taraftan asayişi, güvenliği sağlarken diğer taraftan da vatandaşlık açısından Kızılay’ımıza kan bağışında bulunuyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.