whatsapp

Kızılay’dan kan bağışı kampanyası

SAĞLIK 12.08.2018 - 14:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay’dan kan bağışı kampanyası

Türk Kızılay'ı Konya Şubesi, Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenledi. Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen ve 3 gün sürecek kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bağışçıların kan verdiği etkinlik kapsamında ilk günde 60 ünite bağış toplandı. Türk Kızılayı Konya Kan Merkezi doktoru Adem Özdemir, Seydişehir halkının her kampanyada yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti. Özdemir, " Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılayı'na kan vermeye çağırıyoruz." diye konuştu.

Türk Kızılay'ı Konya Şubesi, Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenledi.

Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen ve 3 gün sürecek kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bağışçıların kan verdiği etkinlik kapsamında ilk günde 60 ünite bağış toplandı.
Türk Kızılayı Konya Kan Merkezi doktoru Adem Özdemir, Seydişehir halkının her kampanyada yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.
Özdemir, " Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılayı'na kan vermeye çağırıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.