whatsapp

Kızılay’dan kan bağışçılarına plaket

SİVİL TOPLUM 30.04.2017 - 13:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay’dan kan bağışçılarına plaket

Seydişehir Türk Kızılay şubesi, gönüllü kan bağışçılarını madalya ve plaketle ödüllendirdi.
Belediye düğün salonundaki törende konuşan şube başkan Tevfik Balcı, Kızılay’ın kan stokunun her zaman ihtiyacı karşılayabilecek seviyede olması gerektiğini bildirdi. Bağışçılara büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Balcı, ‘’ Türk Kızılay’ına sürekli ve düzenli kan bağışlayan vatandaşlarımızı onurlandırıyoruz. 10 kez kan bağışında bulunanlara bronz, 25 bağışta bulunana gümüş ve 35 bağışta bulunana da altın madalya verdik. 3 gümüş, 53 bronz, 1 altınla toplam 57 kişiye ödül verdik. Bu şekilde hem bağışçılarımızı motive etmek hem de kan vermeye teşvik etmek için uğraşıyoruz. Unutulmamalıdır ki bugün bağışlayacağınız kan yarın size ve yakınlarınıza ihtiyaç doğabilir. Bu kadim medeniyetimiz bize iyiliği emrediyor. Bu vesile ile tüm Seydişehir halkını kan bağışı yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Kızılay kan merkezinden Şenol Yüksel katıldı 
Seydişehir Türk Kızılay şubesi, gönüllü kan bağışçılarını madalya ve plaketle ödüllendirdi.

Belediye düğün salonundaki törende konuşan şube başkan Tevfik Balcı, Kızılay’ın kan stokunun her zaman ihtiyacı karşılayabilecek seviyede olması gerektiğini bildirdi.

Bağışçılara büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Balcı, ‘’ Türk Kızılay’ına sürekli ve düzenli kan bağışlayan vatandaşlarımızı onurlandırıyoruz. 10 kez kan bağışında bulunanlara bronz, 25 bağışta bulunana gümüş ve 35 bağışta bulunana da altın madalya verdik. 3 gümüş, 53 bronz, 1 altınla toplam 57 kişiye ödül verdik. Bu şekilde hem bağışçılarımızı motive etmek hem de kan vermeye teşvik etmek için uğraşıyoruz. Unutulmamalıdır ki bugün bağışlayacağınız kan yarın size ve yakınlarınıza ihtiyaç doğabilir. Bu kadim medeniyetimiz bize iyiliği emrediyor. Bu vesile ile tüm Seydişehir halkını kan bağışı yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Kızılay kan merkezinden Şenol Yüksel katıldı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.