whatsapp

Kızılay’dan kan bağış kampanyası

SİVİL TOPLUM 09.04.2019 - 02:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay’dan kan bağış kampanyası

Kızılay Konya kan merkezi Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden kan verme kampanyası düzenledi. Kızılay yetkilileri, her yıl binlerce insanın bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulunamadığı için hayatını kaybettiğini belirterek kan bağışının, binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkilediğini vurguladı. Nisan ayı süresince Seydişehir’de kan bağış kampanyasına vatandaşların destek olmalarını istedi. Okul Müdürü Murat Koçak; ‘’Biz de okul olarak, ''bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can'' sloganıyla yola çıktık. Kan vererek destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kızılay Konya kan merkezi Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden kan verme kampanyası düzenledi.

Kızılay yetkilileri, her yıl binlerce insanın bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulunamadığı için hayatını kaybettiğini belirterek kan bağışının, binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkilediğini vurguladı. Nisan ayı süresince Seydişehir’de kan bağış kampanyasına vatandaşların destek olmalarını istedi.

Okul Müdürü Murat Koçak; ‘’Biz de okul olarak, ''bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can'' sloganıyla yola çıktık. Kan vererek destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.