whatsapp

Kız öğrenci pansiyonu açıldı

EĞİTİM 10.11.2018 - 17:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kız öğrenci pansiyonu açıldı

Mesleki ve teknik Anadolu lisesi kız öğrenci pansiyonu açılışı gerçekleştirildi. Seydişehir dışından gelen liseli kız öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak üzere atıl durumda olan lojman binası kız öğrenci pansiyonuna dönüştürülerek açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, daire amirleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşma yapan Erdoğan " Atıl  durumda olan bir lojman binası İhtiyacı olan öğrencilerimize  güzel  bir yurda dönüştü. Ciddi bir ihtiyaçtı. Son dönemde  devletimizin kız öğrencilerin okuması için  ciddi bir çalışması var bu yurt onun  göstergesi oldu. Bu yurtta şehir dışından  gelen lise öğrencilerin barınma konusunda problemi çözecek donatımı ile  modern bir  yurt oldu. Emeği geçen Okul Müdürümüze ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum.”  dedi.

Mesleki ve teknik Anadolu lisesi kız öğrenci pansiyonu açılışı gerçekleştirildi.

Seydişehir dışından gelen liseli kız öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak üzere atıl durumda olan lojman binası kız öğrenci pansiyonuna dönüştürülerek açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, daire amirleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Erdoğan " Atıl  durumda olan bir lojman binası İhtiyacı olan öğrencilerimize  güzel  bir yurda dönüştü. Ciddi bir ihtiyaçtı. Son dönemde  devletimizin kız öğrencilerin okuması için  ciddi bir çalışması var bu yurt onun  göstergesi oldu. Bu yurtta şehir dışından  gelen lise öğrencilerin barınma konusunda problemi çözecek donatımı ile  modern bir  yurt oldu. Emeği geçen Okul Müdürümüze ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum.”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.