whatsapp

Kız imam hatip lisesi mezuniyet töreni

EĞİTİM 19.04.2019 - 15:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kız imam hatip lisesi mezuniyet töreni

Şehit Fatih Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Şehit Fatih Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul idareci ve öğretmenleri ile veliler katıldı. Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin takdim edildiği program, ilk üçe giren öğrencilerin isimleri yazan plaketi okul kütüğüne çakmaları ile devam etti. İlçe protokolü ve öğrenciler ile birlikte çekilen mezuniyet fotoğrafının ardından program sona erdi.

Şehit Fatih Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Şehit Fatih Yaşar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul idareci ve öğretmenleri ile veliler katıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin takdim edildiği program, ilk üçe giren öğrencilerin isimleri yazan plaketi okul kütüğüne çakmaları ile devam etti. İlçe protokolü ve öğrenciler ile birlikte çekilen mezuniyet fotoğrafının ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.