whatsapp

Kitap fuarını 20 bin kişi gezdi

EĞİTİM 24.04.2017 - 12:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kitap fuarını 20 bin kişi gezdi

Seydişehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖYKÜDER’in ortaklaşa düzenlediği Kitap Fuarı sona erdi.
5 gün süren kitap fuarında yazar imza günleri ve söyleşileri, tiyatrolar, çocuk atölyeleri, Workshoplar, ödüllü okuma yarışmasılar ve çeşitli oyunlar sergilendi. Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, kitap fuarını 20 bin kişinin ziyaret ettiğini kaydetti. Fuara yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Belediye Başkanı  Tutal, "5 gün devam eden kitap günlerimizin yoğun ilgi görmesi bizleri memnun etti. 16 yazarımız fuarda yer aldı, kitaplarını imzaladılar, öğrencilerimizle söyleşiler gerçekleştirdiler. Fuarımızda 50 bine yakın bin kitap sergilendi. 10 bini öğrenci olmak üzere 20 bin kişi fuarımızı ziyaret etti. Bilinçli ve başarılı bir nesil için kitap okumalıyız. Gençlerimizi kitap okumaya teşvik etmeliyiz, Biz de bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağız." dedi.
Seydişehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖYKÜDER’in ortaklaşa düzenlediği Kitap Fuarı sona erdi.

5 gün süren kitap fuarında yazar imza günleri ve söyleşileri, tiyatrolar, çocuk atölyeleri, Workshoplar, ödüllü okuma yarışmasılar ve çeşitli oyunlar sergilendi.
Belediye Başkanı  Mehmet Tutal, kitap fuarını 20 bin kişinin ziyaret ettiğini kaydetti.

Fuara yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Belediye Başkanı  Tutal, "5 gün devam eden kitap günlerimizin yoğun ilgi görmesi bizleri memnun etti. 16 yazarımız fuarda yer aldı, kitaplarını imzaladılar, öğrencilerimizle söyleşiler gerçekleştirdiler. Fuarımızda 50 bine yakın bin kitap sergilendi. 10 bini öğrenci olmak üzere 20 bin kişi fuarımızı ziyaret etti. Bilinçli ve başarılı bir nesil için kitap okumalıyız. Gençlerimizi kitap okumaya teşvik etmeliyiz, Biz de bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.