whatsapp

Kılıçdaroğlu, eşinin üzerine kaynar su döktüğü Rukiye Ay ile görüştü

SİYASET 28.02.2021 - 15:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kılıçdaroğlu, eşinin üzerine kaynar su döktüğü Rukiye Ay ile görüştü

Geçen ay Konya'da eşinin, kendisine ve kızlarına uyguladığı şiddet sonucu vücudunda yanıklar oluşan Rukiye Ay ve 2 yaşındaki kızı Eylül Tuana'yı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu makamında kabul etti. Konya’da eşinin kendisinin ve kızının üzerine “Gece uykusuz kaldım, beni niye uyandırdın” diye kaynar su döktüğü Rukiye Ay, kızı Eylül Tuana ile birlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’ı kabul eden Kılıçdaroğlu, Rukiye Ay’ın kızı Eylül Tuana’yı severek, “Geçmiş olsun. Hiç kadınımızın, annemizin ve çocuklarımızın böylesine üzücü olayları bir daha yaşamamasını dilerim. Bütün hayat çocuklarımız üzerine kuruludur. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Bizler,  Kadın Kolları Başkanımız ve Konya il başkanımız elimizden gelen desteği vererek, sizlerin yanında olacağız” dedi. CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na olay hakkında bilgi vererek, 4 Mart’ta Konya Adliyesindeki duruşmada Rukiye Ay’ın yanında olacakları, hukuki olmak üzere her konuda yanında olduklarını söyledi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Rukiye Ay’ın kocası Ali Ay’ın yargılanacağını, kendisinin de 4 Mart’ta başlayacak olan duruşmaya giderek, destek vereceğini dile getirdi. 

Geçen ay Konya'da eşinin, kendisine ve kızlarına uyguladığı şiddet sonucu vücudunda yanıklar oluşan Rukiye Ay ve 2 yaşındaki kızı Eylül Tuana'yı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu makamında kabul etti.

Konya’da eşinin kendisinin ve kızının üzerine “Gece uykusuz kaldım, beni niye uyandırdın” diye kaynar su döktüğü Rukiye Ay, kızı Eylül Tuana ile birlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’ı kabul eden Kılıçdaroğlu, Rukiye Ay’ın kızı Eylül Tuana’yı severek, “Geçmiş olsun. Hiç kadınımızın, annemizin ve çocuklarımızın böylesine üzücü olayları bir daha yaşamamasını dilerim. Bütün hayat çocuklarımız üzerine kuruludur. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Bizler,  Kadın Kolları Başkanımız ve Konya il başkanımız elimizden gelen desteği vererek, sizlerin yanında olacağız” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na olay hakkında bilgi vererek, 4 Mart’ta Konya Adliyesindeki duruşmada Rukiye Ay’ın yanında olacakları, hukuki olmak üzere her konuda yanında olduklarını söyledi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Rukiye Ay’ın kocası Ali Ay’ın yargılanacağını, kendisinin de 4 Mart’ta başlayacak olan duruşmaya giderek, destek vereceğini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.