whatsapp

KGC’ den, Gelecek Partisine ziyaret

SİVİL TOPLUM 06.09.2020 - 11:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

KGC’ den, Gelecek Partisine ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Sefa Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret ederek, Konya basının sorunlarını dile getirerek, başarılar diledi. Ziyaretten konuşan KGC Başkanı Sefa Özdemir Konya basının sorunlarını dile getirerek, “Gerek ekonominin zor bir süreçte olması ve gerekse pandemi sürecinde Konya basını olarak zor bir dönemi yaşıyoruz.  Umarız basının bu süreci aldatması için yeterince destek verilir. Sizin gibi siyasi partilerimizde bu sürece katkı yaparlar. Gelecek partisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’de ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, “Ekonominin iyi gitmediği bir dönemi yaşıyoruz. Birde buna pandemi süreci eklenince Konya basınının yaşadığı zorlu süreci takip ediyoruz. Bu dönemde parti olarak sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Umarım ülkemiz hem ekonominin kötü gidişatından hemde pandemiden kurtulur. Ziyaretinizden dolayı sizlere ve Konya basınının bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Konya Gazeteciler Cemiyeti(KGC) Başkanı Sefa Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret ederek, Konya basının sorunlarını dile getirerek, başarılar diledi.

Ziyaretten konuşan KGC Başkanı Sefa Özdemir Konya basının sorunlarını dile getirerek, “Gerek ekonominin zor bir süreçte olması ve gerekse pandemi sürecinde Konya basını olarak zor bir dönemi yaşıyoruz.  Umarız basının bu süreci aldatması için yeterince destek verilir. Sizin gibi siyasi partilerimizde bu sürece katkı yaparlar. Gelecek partisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’de ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, “Ekonominin iyi gitmediği bir dönemi yaşıyoruz. Birde buna pandemi süreci eklenince Konya basınının yaşadığı zorlu süreci takip ediyoruz. Bu dönemde parti olarak sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Umarım ülkemiz hem ekonominin kötü gidişatından hemde pandemiden kurtulur. Ziyaretinizden dolayı sizlere ve Konya basınının bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.