whatsapp

Ketenliler sıla-i rahimde buluştu

SİVİL TOPLUM 09.03.2019 - 11:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenliler sıla-i rahimde buluştu

Merkezi Konya’da örgütlü bulunan Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneğinden ketenli mahallesinde sıla-i rahim buluşması Toplantıya eski Ketenli belediye başkanları , eski dernek başkanları katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehit Onb. Hüseyin Kavalbacagın Ailesini ve  Mahallede bulunan Esnafları Ziyaret etti. Bir kez daha Ketenli’li olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Kacaroğlu, ‘’Artık eski Ketenli olmayacak , artık eski Derneğin olmayacak. Bundan sonra birlik ve beraberliğimiz için dernek olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız’’ dedi. 

Merkezi Konya’da örgütlü bulunan Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneğinden ketenli mahallesinde sıla-i rahim buluşması
Toplantıya eski Ketenli belediye başkanları , eski dernek başkanları katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehit Onb. Hüseyin Kavalbacagın Ailesini ve  Mahallede bulunan Esnafları Ziyaret etti.

Bir kez daha Ketenli’li olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Kacaroğlu, ‘’Artık eski Ketenli olmayacak , artık eski Derneğin olmayacak. Bundan sonra birlik ve beraberliğimiz için dernek olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.