whatsapp

Ketenli mahallesinde yayla şenliği

SİVİL TOPLUM 10.07.2017 - 14:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli mahallesinde yayla şenliği

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği 16. geleneksel yayla şenlikleri yapıldı.
Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Ketenli Muhtarı Ömer Gödekoğlu, Konya, İzmir, Bursa ve İstanbul’dan 6 bin davetlinin katıldığı etkinlikte birbirleriyle uzun yıllar görüşmeyen hemşerilerin hasret giderdiğini söyledi. Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Böyrekkaya,  Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şenliklerinin nesilden nesle geçmesini istediklerini ifade etti. Böyrekkaya, "Bizler elimizden geldiği kadar köyümüzün adını yaşatmaya çalışıyoruz. Böyle organizasyonlar kolay oluyor. Bana Allah'ım güç verdiği sürece de her zaman hemşerilerimin yanında olacağım. Bu kapsamda bizlerin yanında olan herkese sonsuz teşekkür ederiz." diye konuştu. Şenlikte,  Sanatçı Ali Nayer halk müziği konseri, Hacivat Karagöz gösterisi ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Davetlilere yemek ikramı yapıldı. Şenliğe Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda davetli katıldı.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği 16. geleneksel yayla şenlikleri yapıldı.

Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Ketenli Muhtarı Ömer Gödekoğlu, Konya, İzmir, Bursa ve İstanbul’dan 6 bin davetlinin katıldığı etkinlikte birbirleriyle uzun yıllar görüşmeyen hemşerilerin hasret giderdiğini söyledi.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Böyrekkaya,  Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şenliklerinin nesilden nesle geçmesini istediklerini ifade etti.

Böyrekkaya, "Bizler elimizden geldiği kadar köyümüzün adını yaşatmaya çalışıyoruz. Böyle organizasyonlar kolay oluyor. Bana Allah'ım güç verdiği sürece de her zaman hemşerilerimin yanında olacağım. Bu kapsamda bizlerin yanında olan herkese sonsuz teşekkür ederiz." diye konuştu.

Şenlikte,  Sanatçı Ali Nayer halk müziği konseri, Hacivat Karagöz gösterisi ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Davetlilere yemek ikramı yapıldı.
Şenliğe Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.