whatsapp

Ketenli derneğinin kongresi yapıldı

SİVİL TOPLUM 28.09.2019 - 01:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli derneğinin kongresi yapıldı

Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği olağan üstü genel kurul kararıyla seçim gitti. Konya’da yapılan seçimde tek Listeyle çıkıldı Mehmet Kacaroğlu oyların tamamını alarak yeniden Konya merkez dernek başkanlığına seçildi. Üyelere teşekkür eden başkan Mehmet Kacaroğlu;’’ Sizlerin destekleriyle birlik, beraberlik ve yardımlaşmaya önem verdik. Yıl içinde 85 aileye maddi ve manevi ardımda bulunduk. 2019-2020 Öğretim yılında 30 Üniversite ve Lise öğrencilerine 10. ay itibariyle burs verilecek. Hemşerilerimize 5-6-7 Haziran 2020 yılında harika bir şölen etkinlik gerçekleştireceğiz. Sosyal projelere önem veriyoruz’’ dedi. 

Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği olağan üstü genel kurul kararıyla seçim gitti.

Konya’da yapılan seçimde tek Listeyle çıkıldı Mehmet Kacaroğlu oyların tamamını alarak yeniden Konya merkez dernek başkanlığına seçildi.

Üyelere teşekkür eden başkan Mehmet Kacaroğlu;’’ Sizlerin destekleriyle birlik, beraberlik ve yardımlaşmaya önem verdik. Yıl içinde 85 aileye maddi ve manevi ardımda bulunduk. 2019-2020 Öğretim yılında 30 Üniversite ve Lise öğrencilerine 10. ay itibariyle burs verilecek. Hemşerilerimize 5-6-7 Haziran 2020 yılında harika bir şölen etkinlik gerçekleştireceğiz. Sosyal projelere önem veriyoruz’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.