whatsapp

Ketenli derneğinden 300 aileye gıda ve nakit yardım

SİVİL TOPLUM 15.05.2020 - 02:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli derneğinden 300 aileye gıda ve nakit yardım

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ketenli Mahallesinde faaliyet gösteren Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Covid-19 sebebiyle işten çıkartılan, ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda ve kira yardımı yaptı. Merkezi Konya’da bulunan ve Seydişehir İlçesinde de şubesi olan dernek, bu sefer korona virüsüne karşı vatandaşların mağdur olmaması için 300 haneye hazırladıkları gıda paketlerini ulaştırdı. Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, "Ketenli Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık ve  kalmadık. Her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz Gıda Yardımını bu sene biraz daha geniş kapsamlı yaptık. Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennimizdir. Konya, Seydişehir ve Ketenli ’de bulunan Hemşerilerimizin vermiş olduğu Zekâtlarla gıda kolilerinin hazırlayarak  300 ihtiyaç sahibi ve işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah yapılan hayırları kabul etsin inşallah. " dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Ketenli Mahallesinde faaliyet gösteren Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Covid-19 sebebiyle işten çıkartılan, ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda ve kira yardımı yaptı.
Merkezi Konya’da bulunan ve Seydişehir İlçesinde de şubesi olan dernek, bu sefer korona virüsüne karşı vatandaşların mağdur olmaması için 300 haneye hazırladıkları gıda paketlerini ulaştırdı.
Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, "Ketenli Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık ve  kalmadık. Her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz Gıda Yardımını bu sene biraz daha geniş kapsamlı yaptık. Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennimizdir. Konya, Seydişehir ve Ketenli ’de bulunan Hemşerilerimizin vermiş olduğu Zekâtlarla gıda kolilerinin hazırlayarak  300 ihtiyaç sahibi ve işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah yapılan hayırları kabul etsin inşallah. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.