whatsapp

Ketenli derneği aşure dağıttı

SİVİL TOPLUM 21.09.2019 - 00:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli derneği aşure dağıttı

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından halka aşure dağıtımı gerçekleştirildiği bildirildi. Hacı seyit Ali Mahallesi eski garaj civarında bulunan dernek binası önünde oluşturulan dağıtım standında konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, halkın muharrem ayını kutladı. Emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Erdoğan, “Birçok dernek, esnaf, okullar, muhtarlıklar aşure dağıtımlarına başladı. Başta şehitlerimizin efendisi Hz. Hüseyin olmak üzere tüm şehitlerimizi yâd ediyoruz. Onlar için dualarımızı eksik etmiyoruz. Ben bütün Müslümanların aşure gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum ve tüm şehitlerimizi tekrar minnetle ve şükranla anıyorum.” Dernek yönetiminden yapılan açıklamada Stantta, yaklaşık 3 bin kişilik aşure bulunduğu belirtildi.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından halka aşure dağıtımı gerçekleştirildiği bildirildi.

Hacı seyit Ali Mahallesi eski garaj civarında bulunan dernek binası önünde oluşturulan dağıtım standında konuşan Kaymakam Aydın Erdoğan, halkın muharrem ayını kutladı.

Emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Erdoğan, “Birçok dernek, esnaf, okullar, muhtarlıklar aşure dağıtımlarına başladı. Başta şehitlerimizin efendisi Hz. Hüseyin olmak üzere tüm şehitlerimizi yâd ediyoruz. Onlar için dualarımızı eksik etmiyoruz. Ben bütün Müslümanların aşure gününün hayırlara vesile olmasını diliyorum ve tüm şehitlerimizi tekrar minnetle ve şükranla anıyorum.”

Dernek yönetiminden yapılan açıklamada Stantta, yaklaşık 3 bin kişilik aşure bulunduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.