whatsapp

Ketenli’de hayvan hırsızlığı iddiası

ASAYİŞ 15.05.2017 - 10:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli’de hayvan hırsızlığı iddiası

Seydişehir ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen baba ve 2 oğlu yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Ketenli Mahallesi Uluderen Yaylası'nda İbrahim Y. ve 2 oğlunun kamyona başkasına ait büyükbaş hayvan yüklediğini gören çoban, durumu mahalle muhtarı Ömer Gödekoğluna haber verdi. Kamyon mahalle çıkışında durduran muhtar ve bekçi bir inek ve 2 danayı jandarmaya teslim etti. Danalar sahibine teslim edildi.  İneğin sahibi çıkmadığı için yedemin olarak muhtara bırakıldı. Şüpheli İbrahim Y. ve 2 oğlu ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Hayvan sahibi Şeref İğdeci Muhtar Ömer Gödekoğluna teşekkür ederek, mağdur olmaktan kurtarıldığını söyledi.
Seydişehir ilçesinde büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen baba ve 2 oğlu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ketenli Mahallesi Uluderen Yaylası'nda İbrahim Y. ve 2 oğlunun kamyona başkasına ait büyükbaş hayvan yüklediğini gören çoban, durumu mahalle muhtarı Ömer Gödekoğluna haber verdi. Kamyon mahalle çıkışında durduran muhtar ve bekçi bir inek ve 2 danayı jandarmaya teslim etti. Danalar sahibine teslim edildi.  İneğin sahibi çıkmadığı için yedemin olarak muhtara bırakıldı.
Şüpheli İbrahim Y. ve 2 oğlu ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Hayvan sahibi Şeref İğdeci Muhtar Ömer Gödekoğluna teşekkür ederek, mağdur olmaktan kurtarıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.