whatsapp

Kesecik’te Tübitak bilim fuarı açıldı

EĞİTİM 08.05.2018 - 13:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kesecik’te Tübitak bilim fuarı açıldı

Seydişehir'e bağlı Kesecik Mahallesi Şehit Emre Horoz Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.
Serginin açılışını Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından kesildi. Açılış sonrası sergiyi gezen misafirlere, görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından proje ve eserlerin tanıtımı yapıldı. TÜBİTAK işbirliğiyle fuarın hazırlandığını belirten Okul Müdürü Şenol Söyleyici; Proje Yöneticisi Özlem Geyik ve Danışman Öğretmenler tarafından hazırlanan fuarda 28 proje sergilendi" şeklinde konuştu. Şenol Söyleyici; Projelerle öğrencilerimizin bilime katkı sunması ve geleceğin bilim adamları olarak kendilerini yetiştirmeleri hedeflenmektedir" dedi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden farklı projeler protokol üyeleri tarafından büyük beğeni kazandı.
Seydişehir'e bağlı Kesecik Mahallesi Şehit Emre Horoz Ortaokulu tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Serginin açılışını Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından kesildi.

Açılış sonrası sergiyi gezen misafirlere, görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından proje ve eserlerin tanıtımı yapıldı.
TÜBİTAK işbirliğiyle fuarın hazırlandığını belirten Okul Müdürü Şenol Söyleyici; Proje Yöneticisi Özlem Geyik ve Danışman Öğretmenler tarafından hazırlanan fuarda 28 proje sergilendi" şeklinde konuştu.

Şenol Söyleyici; Projelerle öğrencilerimizin bilime katkı sunması ve geleceğin bilim adamları olarak kendilerini yetiştirmeleri hedeflenmektedir" dedi.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden farklı projeler protokol üyeleri tarafından büyük beğeni kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.