whatsapp

Kentsel tasarım projesi başladı

BELEDİYE 01.05.2017 - 10:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kentsel tasarım projesi başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Seyyit Harun Veli Camii ve çevresi Kentsel Tasarım Projesi için yıkım çalışmaları başladı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mülkiyeti Seydişehir Belediyesine ait olan Çarşı meydanında bulunan dükkan ve işyerlerinin yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Adaylık sürecinde Seydişehir’e 3 büyük proje hazırladıklarını kaydeden Başkan Tutal, Eski Garaj, Kuğulu Vadisi, Seyyid Harun Cami Çevresi projesini çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirtti. Projelerinin tamamını başladıklarını kaydeden Başkan Tutal,”Elhamdülillah projelerimizin 3’ünüde başlattık. Seyyid Harun Veli Cami etrafının açılması Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte başlattık. Şu anda kamulaştırma çalışmalarımızda, %50 oranına yaklaşmış bulunmaktayız. Mülkiyeti Seydişehir Belediyemize ait olan dükkân ve işyerlerimizde yıkım ve temizleme çalışmalarını başlatıyoruz. Kamulaştırmalarda belli bir noktaya geldikten sonra diğer alandaki yıkım ve temizleme çalışmalarını bu yaz ve sonbahar döneminde tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Seyyit Harun Veli Camii ve çevresi Kentsel Tasarım Projesi için yıkım çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mülkiyeti Seydişehir Belediyesine ait olan Çarşı meydanında bulunan dükkan ve işyerlerinin yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Adaylık sürecinde Seydişehir’e 3 büyük proje hazırladıklarını kaydeden Başkan Tutal, Eski Garaj, Kuğulu Vadisi, Seyyid Harun Cami Çevresi projesini çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirtti.

Projelerinin tamamını başladıklarını kaydeden Başkan Tutal,”Elhamdülillah projelerimizin 3’ünüde başlattık. Seyyid Harun Veli Cami etrafının açılması Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte başlattık. Şu anda kamulaştırma çalışmalarımızda, %50 oranına yaklaşmış bulunmaktayız. Mülkiyeti Seydişehir Belediyemize ait olan dükkân ve işyerlerimizde yıkım ve temizleme çalışmalarını başlatıyoruz. Kamulaştırmalarda belli bir noktaya geldikten sonra diğer alandaki yıkım ve temizleme çalışmalarını bu yaz ve sonbahar döneminde tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.