whatsapp

Keçiören Belediye Başkanı Ak Seydişehir’de

SİYASET 18.06.2018 - 00:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Keçiören Belediye Başkanı Ak Seydişehir’de

Ankara’nın Keçiören İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Ak, Seydişehir’i ziyaret etti. Yayla şenliklerine katıldı.
Konya’nın Seydişehir İlçesi Akçalar Mahallesinde sılayı rahim yapan Başkan Mustafa Ak, ilçe halkının 24 Haziran seçimleri için AK Parti'den yana güçlü bir irade ortaya koyduğunu söyledi. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin AK Parti'nin mücadelesi değil, Türkiye'nin mücadelesi olduğunu belirten Ak, ‘’ 24 Haziran seçimlerine doğru yaşadığımız bu bayram havasının devam edeceğini görüyoruz. Burada her sohbet ettiğim hemşerimizin yarınlara daha umutlu daha inançlı bir şekilde baktıklarını hissediyorum. Halkımızın ilgisinden memnunum. 24 Haziran akşamı inşallah sandıktan büyük bir zaferle çıkacağız.’’dedi. Şenliklere, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.
Ankara’nın Keçiören İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Ak, Seydişehir’i ziyaret etti. Yayla şenliklerine katıldı.

Konya’nın Seydişehir İlçesi Akçalar Mahallesinde sılayı rahim yapan Başkan Mustafa Ak, ilçe halkının 24 Haziran seçimleri için AK Parti'den yana güçlü bir irade ortaya koyduğunu söyledi.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin AK Parti'nin mücadelesi değil, Türkiye'nin mücadelesi olduğunu belirten Ak, ‘’ 24 Haziran seçimlerine doğru yaşadığımız bu bayram havasının devam edeceğini görüyoruz. Burada her sohbet ettiğim hemşerimizin yarınlara daha umutlu daha inançlı bir şekilde baktıklarını hissediyorum. Halkımızın ilgisinden memnunum. 24 Haziran akşamı inşallah sandıktan büyük bir zaferle çıkacağız.’’dedi.

Şenliklere, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.