whatsapp

Kazananlar mazbatalarını aldılar

BELEDİYE 09.04.2019 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kazananlar mazbatalarını aldılar

31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tutal ve belediye meclis üyeleri hep birlikte mazbatalarını aldılar. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte adliyeye giderek Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Sedat Deveci’den mazbatasını alan Tutal, Seydişehir halkına teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Öncelikle İlçe Seçim Hâkimimiz, İlçe seçim müdürümüze ve ilçe seçim kurulu üyelerimize, seçim sürecinde göstermiş oldukları gayret ve özveriden dolayı teşekkür ediyorum. 5 yılda İlçemizde çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonraki 5 yılda da daha güzel hizmetler yapmak Seydişehir’i daha iyi yerlere getirmek için aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Ben İlçemizde yaşayan herkesin Belediye başkanıyım. Hep birlikte omuz omuza vereceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bana gönüllerini açan ve bu göreve layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Biz her zaman ne diyoruz, "Tek Sevdamız Seydişehir ” Belediye Başkanlığımız Ülkemize, Konya’mıza ve ilçemize hayırlı olsun. Mevlam hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tutal ve belediye meclis üyeleri hep birlikte mazbatalarını aldılar.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte adliyeye giderek Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Sedat Deveci’den mazbatasını alan Tutal, Seydişehir halkına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Öncelikle İlçe Seçim Hâkimimiz, İlçe seçim müdürümüze ve ilçe seçim kurulu üyelerimize, seçim sürecinde göstermiş oldukları gayret ve özveriden dolayı teşekkür ediyorum. 5 yılda İlçemizde çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonraki 5 yılda da daha güzel hizmetler yapmak Seydişehir’i daha iyi yerlere getirmek için aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Ben İlçemizde yaşayan herkesin Belediye başkanıyım. Hep birlikte omuz omuza vereceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bana gönüllerini açan ve bu göreve layık gören tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Biz her zaman ne diyoruz, "Tek Sevdamız Seydişehir ” Belediye Başkanlığımız Ülkemize, Konya’mıza ve ilçemize hayırlı olsun. Mevlam hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.