whatsapp

Kaymakamı Özyiğit, demokrasi nöbetinde

GÜNDEM 23.07.2016 - 13:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakamı Özyiğit, demokrasi nöbetinde

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.
Belediye meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Özyiğit, onlarla sohbet edip, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Toplanan kalabalıkla uzun bir süre sohbet eden Kaymakam Özyiğit, her gece sabaha kadar evlerinden gelip demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti. Günün birlik beraberlik günüdür diyen Kaymakam Özyiğit," Fetöcülerin amacı bölmek, parçalamak ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Allah bugünlerde olduğu gibi her daim birlik beraberlimizi daim etsin" dedi. Meydanında yapılan demokrasi nöbetinde Orman ve Su İşleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

Belediye meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Özyiğit, onlarla sohbet edip, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplanan kalabalıkla uzun bir süre sohbet eden Kaymakam Özyiğit, her gece sabaha kadar evlerinden gelip demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti.

Günün birlik beraberlik günüdür diyen Kaymakam Özyiğit," Fetöcülerin amacı bölmek, parçalamak ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Allah bugünlerde olduğu gibi her daim birlik beraberlimizi daim etsin" dedi.

Meydanında yapılan demokrasi nöbetinde Orman ve Su İşleri bakan yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.