whatsapp

Kaymakamı Erdoğan’dan ziyaretler

SİVİL TOPLUM 09.08.2018 - 18:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakamı Erdoğan’dan ziyaretler

Seydişehir Kaymakamı Erdoğan, müdürlükleri ziyaret etti Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti. Erdoğan, yeni hizmet binalarına taşınan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, müdürlüklerin yeni binalarının hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "İnşallah bu binalarımızda vatandaşlarımıza günün şartlarına uygun modern bir anlayışla hizmet verilecek. Bu binaların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Seydişehir Kaymakamı Erdoğan, müdürlükleri ziyaret etti
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.
Erdoğan, yeni hizmet binalarına taşınan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, müdürlüklerin yeni binalarının hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "İnşallah bu binalarımızda vatandaşlarımıza günün şartlarına uygun modern bir anlayışla hizmet verilecek. Bu binaların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.