whatsapp

Kaymakam Özyiğit karne dağıttı

GÜNDEM 17.06.2016 - 14:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Özyiğit karne dağıttı

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, öğrencilere karne dağıttı.
Merkez ilk okulunda karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik ederken, karnesinde zayıf olanların daha çok çalışmalarını istedi. 2015-2016  eğitim ve öğretim yılında 58 kurumda 13 bin öğrenci 969 öğretmenle başarılı bir yıl geçirildiğini kaydeden Kaymakam Özyiğit, Öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini isteyerek " Kaliteli zaman geçirin, oyun oynayın, kitap okuyun ama beli aralıklarla ders çalışın. İyi bir insan olmak kaliteli zaman geçirmekle olur. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi. Karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.
Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, öğrencilere karne dağıttı.

Merkez ilk okulunda karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik ederken, karnesinde zayıf olanların daha çok çalışmalarını istedi.
2015-2016  eğitim ve öğretim yılında 58 kurumda 13 bin öğrenci 969 öğretmenle başarılı bir yıl geçirildiğini kaydeden Kaymakam Özyiğit, Öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini isteyerek " Kaliteli zaman geçirin, oyun oynayın, kitap okuyun ama beli aralıklarla ders çalışın. İyi bir insan olmak kaliteli zaman geçirmekle olur. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.
Karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.