whatsapp

Kaymakam Erdoğan, trafik denetimine katıldı

ASAYİŞ 20.08.2018 - 09:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, trafik denetimine katıldı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, trafik denetlemesine katılarak, yolculuğa çıkan ailelerin çocuklarına kırmızı düdük hediye etti. İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” kampanyasına destek vermek amacıyla Seydişehir-Antalya karayolu polis kontrol noktasında denetimlere katılan Erdoğan,  seyahat eden vatandaşların bayramını kutladı. Çocuklara kırmızı düdük hediye eden Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada sürücülere denetimler hakkında bilgi verdiğini söyledi. Sürücülerin kurallara uymalarını dikkat çeken Erdoğan, ‘’Aile bireylerinin trafikte kurallara uyup uymadığını kontrol ederek, emniyet kemeri takılmıyorsa, hız yapılıyorsa, araba sürerken sürücü cep telefonuyla konuşuyorsa, arabada sigara içiliyorsa, bunların hepsini uyarma görevini çocuklarımıza devredildi. Çocuklarımız kırmızı bir düdükle annesini, babasını uyaracaklar. Misafirlerimizin gösterdikleri anlayış ve duyarlılık için çok teşekkür ederim" dedi.  Polisler, denetim yaptıkları sürücülere İçişleri Bakanlığınca bastırılan trafik kurallarını anlatan el ilanlarını dağıttı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, trafik denetlemesine katılarak, yolculuğa çıkan ailelerin çocuklarına kırmızı düdük hediye etti.

İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” kampanyasına destek vermek amacıyla Seydişehir-Antalya karayolu polis kontrol noktasında denetimlere katılan Erdoğan,  seyahat eden vatandaşların bayramını kutladı.

Çocuklara kırmızı düdük hediye eden Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada sürücülere denetimler hakkında bilgi verdiğini söyledi.

Sürücülerin kurallara uymalarını dikkat çeken Erdoğan, ‘’Aile bireylerinin trafikte kurallara uyup uymadığını kontrol ederek, emniyet kemeri takılmıyorsa, hız yapılıyorsa, araba sürerken sürücü cep telefonuyla konuşuyorsa, arabada sigara içiliyorsa, bunların hepsini uyarma görevini çocuklarımıza devredildi. Çocuklarımız kırmızı bir düdükle annesini, babasını uyaracaklar. Misafirlerimizin gösterdikleri anlayış ve duyarlılık için çok teşekkür ederim" dedi. 

Polisler, denetim yaptıkları sürücülere İçişleri Bakanlığınca bastırılan trafik kurallarını anlatan el ilanlarını dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.