whatsapp

Kaymakam Erdoğan, sydv'nin değerlendirmesini yaptı

EKONOMİ 14.01.2018 - 19:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, sydv'nin değerlendirmesini yaptı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) 2017 faaliyetleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.
SYDV olarak her zaman ihtiyaç sahibi insanlara el uzatma gayreti içerisinde olduklarını belirten Kaymakam Erdoğan, bu kapsamda 2017'de SYDV'nin öz kaynaklarından ayni ve nakdi yardımlar toplamında 8 bin kişiye, 4 milyon 800 bin lira olduğunu belirtti. Kaymakam Erdoğan, şunları söyledi, "SYDV olarak 2017'de olduğu gibi 2018'de de ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğiz. Yapılacak yardımların ihtiyaç sahiplerine en doğru şekilde ulaşması için merkez ve köylerimizde SYDV personellerimiz tarafından alan taramaları devam etmektedir. Alan taramaları sayesinde ihtiyaç sahipleri hanelerinde ziyaret edilerek hem ihtiyaçları belirleniyor hem de bu ihtiyaçlar en kısa sürede bu ailelerimize ulaştırılması sağlanmış oluyor. Bu vesile ile özverili çalışmalarıyla yardımların hak sahiplerine zamanında ve doğru bir şekilde ulaşmasında emeği geçen başta SYDV Müdürümüz Musa Toklu ve tüm vakıf personellerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum. İnşallah 2018 yılında da yine ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya ve destek sunmaya devam edeceğiz." Vakıf kayıtlarında 9856 (dosya)kişi olduğunu vurgulayan Erdoğan, 1215 aileye 1750 Ton kömür yardımı yapıldığını belirtti.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) 2017 faaliyetleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

SYDV olarak her zaman ihtiyaç sahibi insanlara el uzatma gayreti içerisinde olduklarını belirten Kaymakam Erdoğan, bu kapsamda 2017'de SYDV'nin öz kaynaklarından ayni ve nakdi yardımlar toplamında 8 bin kişiye, 4 milyon 800 bin lira olduğunu belirtti.

Kaymakam Erdoğan, şunları söyledi, "SYDV olarak 2017'de olduğu gibi 2018'de de ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğiz. Yapılacak yardımların ihtiyaç sahiplerine en doğru şekilde ulaşması için merkez ve köylerimizde SYDV personellerimiz tarafından alan taramaları devam etmektedir. Alan taramaları sayesinde ihtiyaç sahipleri hanelerinde ziyaret edilerek hem ihtiyaçları belirleniyor hem de bu ihtiyaçlar en kısa sürede bu ailelerimize ulaştırılması sağlanmış oluyor. Bu vesile ile özverili çalışmalarıyla yardımların hak sahiplerine zamanında ve doğru bir şekilde ulaşmasında emeği geçen başta SYDV Müdürümüz Musa Toklu ve tüm vakıf personellerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum. İnşallah 2018 yılında da yine ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya ve destek sunmaya devam edeceğiz."

Vakıf kayıtlarında 9856 (dosya)kişi olduğunu vurgulayan Erdoğan, 1215 aileye 1750 Ton kömür yardımı yapıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.