whatsapp

Kaymakam Erdoğan Seydibey Tesislerini Ziyaret Etti

EKONOMİ 01.11.2017 - 10:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan Seydibey Tesislerini Ziyaret Etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Anadolu birlik holding a.ş. bünyesinde kurulan Seydibey tarımsal ürünler işleme entegre tesisini ziyaret etti.
Seydişehir – Beyşehir Karayolu üzerinde bulunan dondurulmuş parmak patates fabrikası idari işler ve muhasebe Müdürü Necdet Yılmaz, 2009 yılında işletmeye açılan tesislerde üretimin sürekli arttığını söyledi. Seydibey yöredeki tarım ürünlerinin yetiştirildiği ve değerlendirildiği bir fabrika olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’100 milyon dolarlık bir yatırımla bölge insanına katkı sağlamak için kurulan tesis hem yurt içinde hem de yurtdışında takdirle karşılanan büyük bir kuruluş olduk. 8 çeşit dondurulmuş patates üretimini en son teknoloji ile yapılıyor.’’dedi.  Kaymakamı Erdoğan, “İstihdam ve kalkınmanın sağlanması adına bölge için çok önemli bir kuruluş. Halkımızın sosyo-ekonomik yapısına ciddi katkıları oluyor. Bu yatırımın kazandırılmasında emeği geçenlere ve çalışanlara teşekkür ediyorum.’’dedi. Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğ. Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, fabrika yetkilileri eşlik etti.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Anadolu birlik holding a.ş. bünyesinde kurulan Seydibey tarımsal ürünler işleme entegre tesisini ziyaret etti.

Seydişehir – Beyşehir Karayolu üzerinde bulunan dondurulmuş parmak patates fabrikası idari işler ve muhasebe Müdürü Necdet Yılmaz, 2009 yılında işletmeye açılan tesislerde üretimin sürekli arttığını söyledi.

Seydibey yöredeki tarım ürünlerinin yetiştirildiği ve değerlendirildiği bir fabrika olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’100 milyon dolarlık bir yatırımla bölge insanına katkı sağlamak için kurulan tesis hem yurt içinde hem de yurtdışında takdirle karşılanan büyük bir kuruluş olduk. 8 çeşit dondurulmuş patates üretimini en son teknoloji ile yapılıyor.’’dedi. 

Kaymakamı Erdoğan, “İstihdam ve kalkınmanın sağlanması adına bölge için çok önemli bir kuruluş. Halkımızın sosyo-ekonomik yapısına ciddi katkıları oluyor. Bu yatırımın kazandırılmasında emeği geçenlere ve çalışanlara teşekkür ediyorum.’’dedi.

Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğ. Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, fabrika yetkilileri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.