whatsapp

Kaymakam Erdoğan şehit ve gazi aileleriyle buluştu

GÜNDEM 09.05.2017 - 10:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan şehit ve gazi aileleriyle buluştu

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, şehit ve gazi aileleriyle yemekte buluştu.
Kaymakamlık tarafından Kuğulu Park'ta verilen yemek sonrası şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Erdoğan, ailelerin sıkıntılarını dinledi. Kendilerini yalnız hmemelerini isteyen Erdoğan, kapılarının kendilerine daima açık olduğunu belirtti. Erdoğan, 'Devletin ve ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize minnet borçluyuz.' dedi. Etkinlikte Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak, şehitler için dua edildi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, şehit ve gazi aileleriyle yemekte buluştu.

Kaymakamlık tarafından Kuğulu Park'ta verilen yemek sonrası şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Erdoğan, ailelerin sıkıntılarını dinledi.
Kendilerini yalnız hmemelerini isteyen Erdoğan, kapılarının kendilerine daima açık olduğunu belirtti.
Erdoğan, 'Devletin ve ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize minnet borçluyuz.' dedi.
Etkinlikte Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak, şehitler için dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.