whatsapp

Kaymakam Erdoğan, şehit ailelerini ziyaret etti

GÜNDEM 07.04.2017 - 10:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, şehit ailelerini ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, şehit yakınlarının devlete emanet olduğunu söyledi. Devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade eden Erdoğan,’’ Şehitlerimizin geride kalan aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Malazgirt’ten başlayıp günümüze kadar verdiğimiz şehitlerimiz ve gazilerimizin hürmetlerine bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Ziyarete İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Çelik, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt eşlik etti.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, şehit yakınlarının devlete emanet olduğunu söyledi.

Devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade eden Erdoğan,’’ Şehitlerimizin geride kalan aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Malazgirt’ten başlayıp günümüze kadar verdiğimiz şehitlerimiz ve gazilerimizin hürmetlerine bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Ziyarete İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Çelik, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.