whatsapp

Kaymakam Erdoğan şehit ailelerini ziyaret etti

GÜNDEM 26.03.2017 - 09:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan şehit ailelerini ziyaret etti

Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik ve İlçe Müftüsü Kemal Demirel ile birlikte Seydişehir’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.
Devletin şehit ailelerin her zaman yanında olduğu ifade eden Kaymakam Erdoğan, şehit ailelerinin ülkemize ve Seydişehir’e birer emanet olduğunun altını çizdi. Onların acılarını hafifletmeye çalıştıklarını belirten Erdoğan, ‘’Yürekten ve gönülden gelen sevgi ile şehitlerimizin anne ve babasına bizleri de manevi evlatları olarak görmelerini ifade ediyoruz. Hak Teâlâ her daim bizleri şehitlerimize layık olan vatan evlatlarından eylesin inşallah” ifadelerinde bulundu.  Ziyarette İlçe Müftüsü şehitlerimizin ruhuna Kuran okudu ve ardından dua etti.
Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik ve İlçe Müftüsü Kemal Demirel ile birlikte Seydişehir’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Devletin şehit ailelerin her zaman yanında olduğu ifade eden Kaymakam Erdoğan, şehit ailelerinin ülkemize ve Seydişehir’e birer emanet olduğunun altını çizdi.

Onların acılarını hafifletmeye çalıştıklarını belirten Erdoğan, ‘’Yürekten ve gönülden gelen sevgi ile şehitlerimizin anne ve babasına bizleri de manevi evlatları olarak görmelerini ifade ediyoruz. Hak Teâlâ her daim bizleri şehitlerimize layık olan vatan evlatlarından eylesin inşallah” ifadelerinde bulundu.

 Ziyarette İlçe Müftüsü şehitlerimizin ruhuna Kuran okudu ve ardından dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.