whatsapp

Kaymakam Erdoğan, okul tarımsal serasını inceledi

EĞİTİM 25.06.2020 - 11:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, okul tarımsal serasını inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, KOP mesleki gelişim atölyesi projesi kapsamında açılan özel eğitim uygulama okulunda kurulan tarım serasını inceledi. Özel eğitim uygulama okulunu ziyaret eden Kaymakam Erdoğan, burada öğretmen ve öğrenciler tarafından faaliyete geçen tarımsal üretim serasını gezdi. Uygulama okulu Müdürü Cafer Akın’dan bilgi alan Kaymakam Erdoğan, KOP projesiyle kurulan okul bahçesindeki serada gençleri üretime davet etmesi takdir edilecek bir durum olduğunu söyledi. Kaymakam Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Okulun serasında dikimi ve yetiştirilmesinde başarı sağlanarak ikinci ürün hasadı toplanma seviyesine gelmiş. Tohumdan hasada kadar ekimi yapılan serada domates, biber, salatalık, marul, maydanoz, sarımsak, pırasa, kavun, karpuz, çilek gibi sebzeler yetişmiş. Öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirilmesi serada tarımsal faaliyetlere katılmaları amacına ulaşmış. Dünyada tarımın stratejik bir konuma geldiği süreçte Bu türlü projelerle tarımsal üretim faaliyetlerinin teşvikine destek olacağız. Okul yöneticilerini ve öğrencileri kutluyorum ’’ dedi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, KOP mesleki gelişim atölyesi projesi kapsamında açılan özel eğitim uygulama okulunda kurulan tarım serasını inceledi.

Özel eğitim uygulama okulunu ziyaret eden Kaymakam Erdoğan, burada öğretmen ve öğrenciler tarafından faaliyete geçen tarımsal üretim serasını gezdi.

Uygulama okulu Müdürü Cafer Akın’dan bilgi alan Kaymakam Erdoğan, KOP projesiyle kurulan okul bahçesindeki serada gençleri üretime davet etmesi takdir edilecek bir durum olduğunu söyledi.

Kaymakam Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Okulun serasında dikimi ve yetiştirilmesinde başarı sağlanarak ikinci ürün hasadı toplanma seviyesine gelmiş. Tohumdan hasada kadar ekimi yapılan serada domates, biber, salatalık, marul, maydanoz, sarımsak, pırasa, kavun, karpuz, çilek gibi sebzeler yetişmiş.

Öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirilmesi serada tarımsal faaliyetlere katılmaları amacına ulaşmış. Dünyada tarımın stratejik bir konuma geldiği süreçte Bu türlü projelerle tarımsal üretim faaliyetlerinin teşvikine destek olacağız. Okul yöneticilerini ve öğrencileri kutluyorum ’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.