whatsapp

Kaymakam Erdoğan,öğrencilerin huzuru için çalışıyoruz

EĞİTİM 06.02.2018 - 11:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan,öğrencilerin huzuru için çalışıyoruz

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem başı okul güvenliği değerlendirme toplantısı Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığındaki toplantı Merkez İlkokulu Salonunda düzenlendi. Geçen ilk dönem alınan önlemlerin tamamının uygulandığını belirten Erdoğan, eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının da sağlıklı bir şekilde geçmesi için aynı gayretin gösterileceğini ifade etti. Kaymakam Erdoğan yaptığı açıklamada,” Öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde bir dönem geçirmeleri için gerekli görülen konuları değerlendirip karara bağladık. İkinci dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  ise servis şoförlerinin eğitimiyle ilgili planlamanın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yapıldığını dile getirerek, şoförlere yönelik iş güvenliği, ilk yardım ve mevzuat seminerlerinin devam edeceğini söyledi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem başı okul güvenliği değerlendirme toplantısı Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığındaki toplantı Merkez İlkokulu Salonunda düzenlendi.

Geçen ilk dönem alınan önlemlerin tamamının uygulandığını belirten Erdoğan, eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının da sağlıklı bir şekilde geçmesi için aynı gayretin gösterileceğini ifade etti.

Kaymakam Erdoğan yaptığı açıklamada,” Öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde bir dönem geçirmeleri için gerekli görülen konuları değerlendirip karara bağladık. İkinci dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar  ise servis şoförlerinin eğitimiyle ilgili planlamanın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yapıldığını dile getirerek, şoförlere yönelik iş güvenliği, ilk yardım ve mevzuat seminerlerinin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.