whatsapp

Kaymakam Erdoğan, muhtarlarla bir araya geldi

SİVİL TOPLUM 18.08.2018 - 17:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, muhtarlarla bir araya geldi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Erdoğan, ilçenin muhtelif sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. İlçedeki 55 mahallenin eksiklerini gidermek için muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Erdoğan, "Toplumun tüm katmanlarıyla sürekli olarak toplantılar yapıyoruz. Kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde götürülmesi için muhtarlarla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz." dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan 'ın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, görüşlerini dile getirdi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda konuşan Erdoğan, ilçenin muhtelif sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
İlçedeki 55 mahallenin eksiklerini gidermek için muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Erdoğan, "Toplumun tüm katmanlarıyla sürekli olarak toplantılar yapıyoruz. Kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde götürülmesi için muhtarlarla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz." dedi.
Kaymakam Aydın Erdoğan 'ın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, görüşlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.