whatsapp

Kaymakam Erdoğan, maske üreten tekstil fabrikasını ziyaret etti

BELEDİYE 17.04.2020 - 11:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, maske üreten tekstil fabrikasını ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Hafif sanayi bölgesinde faaliyet gösteren, yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan ve birçok markaya özel üretim yapan BEYBO tekstil fabrikasını ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, Tekstil fabrikasında, yeni tip korona virüs(Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sağlık çalışanları ve vatandaşlar için maske üretmeye başlanıldığını söyledi. Firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Erdoğan, "Dünyayı etkisi altına alan korona virüsün etkisini azaltabilmek için öncelikle sağlık çalışanları ve değerli vatandaşlarımızın cerrahi maske ihtiyacını karşılayabilmek için çok kısa bir sürede makinaların kurulumunu tamamlayıp üretime geçen fabrikamızda ilk etapta 30 bin adet üretilecek. Gençlere istihdam sağlayan ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı yapan bu tür teşebbüslerin daima desteklenmesi gerekir. Bu vesileyle fabrika yönetim kuruluna ve idarecilerine, çalışanlara teşekkür ederiz.’’

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Hafif sanayi bölgesinde faaliyet gösteren, yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan ve birçok markaya özel üretim yapan BEYBO tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, Tekstil fabrikasında, yeni tip korona virüs(Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sağlık çalışanları ve vatandaşlar için maske üretmeye başlanıldığını söyledi.

Firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Erdoğan, "Dünyayı etkisi altına alan korona virüsün etkisini azaltabilmek için öncelikle sağlık çalışanları ve değerli vatandaşlarımızın cerrahi maske ihtiyacını karşılayabilmek için çok kısa bir sürede makinaların kurulumunu tamamlayıp üretime geçen fabrikamızda ilk etapta 30 bin adet üretilecek. Gençlere istihdam sağlayan ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı yapan bu tür teşebbüslerin daima desteklenmesi gerekir. Bu vesileyle fabrika yönetim kuruluna ve idarecilerine, çalışanlara teşekkür ederiz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.