whatsapp

Kaymakam Erdoğan’ın okul müdürleri toplantıları

EĞİTİM 18.12.2018 - 14:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’ın okul müdürleri toplantıları

Lise Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçemizde bulunan lise müdürlerinin katılımı ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; Okullarda eğitim ve öğretimin iyileştirilmesi, rahat ve huzurlu bir ortamın sağlanması ile üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları konuları ele alındı. Ortaokul Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Mircan ve İlçemizde bulunan ortaokul müdürlerinin katılımı ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda; Ortaokulların eğitim ve öğretim ortamlarının durumları, öğrenci başarıları, devamsızlıklar ve disiplin durumları, proje ve işbirliği çalışmaları, sosyal etkinlik çalışmaları, mevcut durum ve ulaşılması gereken hedefler konusunda değerlendirmeler yapıldı. İlkokul Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Mircan ve İlçemizde bulunan ilkokul müdürlerinin katılımı ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda; ilkokul müdürleri tarafından okullarda yıl içerisinde gerçekleştirmiş ve gerçekleştirilecek projeler, etkinlikler ile planlı faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçemizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi için daha etkili ve verimli metotlar değerlendirildi.

Lise Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçemizde bulunan lise müdürlerinin katılımı ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; Okullarda eğitim ve öğretimin iyileştirilmesi, rahat ve huzurlu bir ortamın sağlanması ile üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları konuları ele alındı.

Ortaokul Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Mircan ve İlçemizde bulunan ortaokul müdürlerinin katılımı ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda; Ortaokulların eğitim ve öğretim ortamlarının durumları, öğrenci başarıları, devamsızlıklar ve disiplin durumları, proje ve işbirliği çalışmaları, sosyal etkinlik çalışmaları, mevcut durum ve ulaşılması gereken hedefler konusunda değerlendirmeler yapıldı.

İlkokul Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Mircan ve İlçemizde bulunan ilkokul müdürlerinin katılımı ile eğitim ve öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda; ilkokul müdürleri tarafından okullarda yıl içerisinde gerçekleştirmiş ve gerçekleştirilecek projeler, etkinlikler ile planlı faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçemizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi için daha etkili ve verimli metotlar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.