whatsapp

Kaymakam Erdoğan'dan ziraat odasına ziyaret

SİVİL TOPLUM 08.02.2019 - 21:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan'dan ziraat odasına ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Erdoğan, Oda genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Başkan Korkmaz ile ilçedeki tarım ve hayvancılık faaliyeti hakkında görüş alışverişinde bulunarak başarılar diledi. İnsan yaşamının sürdürebilmesi için olmazsa olmazların başında tarım sektörünün geldiğini aktaran Kaymakam Erdoğan, "Ziraat odaları ülkemizde en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunların ilgili yerlere bildirilmesi ve çözüm üretmesi yanında üretim artışını sağlamak için çiftçilerin yanında yer alan, yardımcı olan kuruluştur. İlçemizde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için eğitimler düzenlenmeli." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz,  ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Erdoğan’a teşekkür etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Erdoğan, Oda genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Başkan Korkmaz ile ilçedeki tarım ve hayvancılık faaliyeti hakkında görüş alışverişinde bulunarak başarılar diledi.

İnsan yaşamının sürdürebilmesi için olmazsa olmazların başında tarım sektörünün geldiğini aktaran Kaymakam Erdoğan, "Ziraat odaları ülkemizde en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunların ilgili yerlere bildirilmesi ve çözüm üretmesi yanında üretim artışını sağlamak için çiftçilerin yanında yer alan, yardımcı olan kuruluştur. İlçemizde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için eğitimler düzenlenmeli." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz,  ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Erdoğan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.