whatsapp

Kaymakam Erdoğan’dan Mardinli ailelere ziyaret

EKONOMİ 06.06.2018 - 16:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan Mardinli ailelere ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Mardin’li mangal kömürü üretimi yapan aileleri ziyaret etti.
Kaymakam Erdoğan, Bostandere Mahallesine Mardin’den ekmek parası için gelerek ilçe ekonomisine katkı sağlayan ailelerin zor bir iş yaptıklarını söyledi. Üretim faaliyetleri hakkında ailelerden bilgi alan Kaymakam Erdoğan, ‘Mardin’den gelerek ilçemizin dağlarından meşe kömürü imal ederek hem ülkemize hem de kendilerinin aile bütçelerine katkı sunuyorlar. Biz buradaki ailelerin çocuklarını okula taşıyarak eğitim yapmalarını sağladık ve tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz. Ailelerin yol, ulaşım gibi bazı altyapı hizmetlerini sağlıyoruz. Yardıma ihtiyaçları olduğunda ekiplerimizi görevlendiriyoruz. Bugün de kendilerini ziyaret eder hem sohbet ettik, hem de çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak isteklerini dinledik" diye belirtti. Ziyarette, Kaymakam Erdoğan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Mardin’li mangal kömürü üretimi yapan aileleri ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, Bostandere Mahallesine Mardin’den ekmek parası için gelerek ilçe ekonomisine katkı sağlayan ailelerin zor bir iş yaptıklarını söyledi.

Üretim faaliyetleri hakkında ailelerden bilgi alan Kaymakam Erdoğan, ‘Mardin’den gelerek ilçemizin dağlarından meşe kömürü imal ederek hem ülkemize hem de kendilerinin aile bütçelerine katkı sunuyorlar. Biz buradaki ailelerin çocuklarını okula taşıyarak eğitim yapmalarını sağladık ve tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz. Ailelerin yol, ulaşım gibi bazı altyapı hizmetlerini sağlıyoruz. Yardıma ihtiyaçları olduğunda ekiplerimizi görevlendiriyoruz. Bugün de kendilerini ziyaret eder hem sohbet ettik, hem de çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak isteklerini dinledik" diye belirtti.

Ziyarette, Kaymakam Erdoğan’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.