whatsapp

Kaymakam Erdoğan’dan mahalle ziyaretleri

SİVİL TOPLUM 18.06.2019 - 00:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan mahalle ziyaretleri

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçeye bağlı Boyalı Mahallesi'ni ziyaret etti.  vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, mahallenin ihtiyaçlarını öğrenmek için geldiğini söyledi. Sorun ve talepleri imkanlar dahilinde karşılamaya çalışacaklarını kaydeden kaymakam Erdoğan, İlçe halkının her zaman yanında olacaklarını belirtti. Erdoğan, "Ziyaretlerde vatandaşlarımızla yüz yüze görüşme fırsatı buluyoruz. Bu inceleme ve görüşme, hem sorunların çözüm sürecini ve hem de en iyi hizmetin verilmesini olumlu yönde etkiliyor" diye konuştu. Ziyarette kaymakam Aydın Erdoğan’a,  Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca eşlik etti. 

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçeye bağlı Boyalı Mahallesi'ni ziyaret etti. 

vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, mahallenin ihtiyaçlarını öğrenmek için geldiğini söyledi.

Sorun ve talepleri imkanlar dahilinde karşılamaya çalışacaklarını kaydeden kaymakam Erdoğan, İlçe halkının her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Erdoğan, "Ziyaretlerde vatandaşlarımızla yüz yüze görüşme fırsatı buluyoruz. Bu inceleme ve görüşme, hem sorunların çözüm sürecini ve hem de en iyi hizmetin verilmesini olumlu yönde etkiliyor" diye konuştu.

Ziyarette kaymakam Aydın Erdoğan’a,  Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.