whatsapp

Kaymakam Erdoğan’dan Mahalle Ziyareti

SİVİL TOPLUM 10.03.2018 - 14:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan Mahalle Ziyareti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ketenli Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Kaymakam Erdoğan, mahalle ziyaretleri kapsamında Ketenli Mahallesi'ne konuk oldu.
Mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Erdoğan, mahallede belediye faaliyetlerini ve çevre düzenleme çalışmasını inceledi. Kaymakam Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Amaçlarının ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezmek, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaşın kalmayacağını belirtti. Sık sık bu tür ziyaretlerin yapılacağını vurgulayan Erdoğan vatandaşlara yaptığı konuşmasında, ‘’ Ülkemizin son zamanlarda zorlu bir süreçten geçiyor. Topyekûn gerçekleşen mücadelede hiçbir siyasi ayrım, çıkar kaygısı, kırgınlık, küskünlük, ayrılık düşünmeksizin Türk Milleti’nin ferdi olan her vatandaşımızın devletimizi, hükümetimizi, askerimizi, polisimizi, teröre karşı izlenen politikaları desteklemesi gerekir. Ülkemizin menfaatleri için birlik olma günüdür.” dedi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ketenli Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Kaymakam Erdoğan, mahalle ziyaretleri kapsamında Ketenli Mahallesi'ne konuk oldu.

Mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Erdoğan, mahallede belediye faaliyetlerini ve çevre düzenleme çalışmasını inceledi.

Kaymakam Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Amaçlarının ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezmek, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaşın kalmayacağını belirtti.

Sık sık bu tür ziyaretlerin yapılacağını vurgulayan Erdoğan vatandaşlara yaptığı konuşmasında,
‘’ Ülkemizin son zamanlarda zorlu bir süreçten geçiyor. Topyekûn gerçekleşen mücadelede hiçbir siyasi ayrım, çıkar kaygısı, kırgınlık, küskünlük, ayrılık düşünmeksizin Türk Milleti’nin ferdi olan her vatandaşımızın devletimizi, hükümetimizi, askerimizi, polisimizi, teröre karşı izlenen politikaları desteklemesi gerekir. Ülkemizin menfaatleri için birlik olma günüdür.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.