whatsapp

Kaymakam Erdoğan'dan incelemeler

SİVİL TOPLUM 30.07.2018 - 13:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan'dan incelemeler

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçede yapılan Şehit Ahmet Erol Park ve mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Erdoğan, Tunceli 'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuş Ahmet Erol'un isminin verildiği park ve mesire alanını gezdi. Kaymakam Erdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vatan savunmasında kahramanca canını feda eden şehitler için ne yapılsa az olduğunu söyledi. Seydişehir Belediyesi tarafından İncesu Mahallesi'nde 5 bin metrekare alana park ve mesire alanı yapım çalışmaları devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, "Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğü sosyal donatılar yer alıyor. Çeşitli türde ağaçlarla süslenecek parkta kameriyeler, çocuk oyun parkı, çevre duvarı, mescit ile çeşmeler de bulunacak. Yapımında son aşamaya gelinen park ve mesire alanının açılışını kısa sürede yapmayı planlıyoruz. Bizlerin vazifesi şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine sahip çıkmaktır. Devletimiz her zaman tüm imkânlarıyla şehit ailelerinin yanındadır." dedi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçede yapılan Şehit Ahmet Erol Park ve mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Erdoğan, Tunceli 'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuş Ahmet Erol'un isminin verildiği park ve mesire alanını gezdi.
Kaymakam Erdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vatan savunmasında kahramanca canını feda eden şehitler için ne yapılsa az olduğunu söyledi.
Seydişehir Belediyesi tarafından İncesu Mahallesi'nde 5 bin metrekare alana park ve mesire alanı yapım çalışmaları devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, "Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğü sosyal donatılar yer alıyor. Çeşitli türde ağaçlarla süslenecek parkta kameriyeler, çocuk oyun parkı, çevre duvarı, mescit ile çeşmeler de bulunacak. Yapımında son aşamaya gelinen park ve mesire alanının açılışını kısa sürede yapmayı planlıyoruz. Bizlerin vazifesi şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine sahip çıkmaktır. Devletimiz her zaman tüm imkânlarıyla şehit ailelerinin yanındadır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.