whatsapp

Kaymakam Erdoğan'dan esnaf ziyareti

SİVİL TOPLUM 10.07.2018 - 21:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan'dan esnaf ziyareti

Kaymakam Aydın Erdoğan, esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
Çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, ilçeye daha iyi hizmet edebilmek için esnafların görüşünün önemli olduğunu anımsattı. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Erdoğan, "Halkımızla diyalog kurmak hizmet kalitemizi artıracağına inanıyoruz. Gayemiz ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımıza layık oldukları hizmeti vermektir. Temaslarımız devam edecek" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflardan Ramazan Demiray, "Bizi ziyaret ettiği ve vakit ayırıp sorunlarımızı dinlediği için kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Ziyaretiyle bizi onurlandırdı." ifadesini kullandı.
Kaymakam Aydın Erdoğan, esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, ilçeye daha iyi hizmet edebilmek için esnafların görüşünün önemli olduğunu anımsattı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Erdoğan, "Halkımızla diyalog kurmak hizmet kalitemizi artıracağına inanıyoruz. Gayemiz ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarımıza layık oldukları hizmeti vermektir. Temaslarımız devam edecek" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflardan Ramazan Demiray, "Bizi ziyaret ettiği ve vakit ayırıp sorunlarımızı dinlediği için kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Ziyaretiyle bizi onurlandırdı." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.