whatsapp

Kaymakam Erdoğan’dan Afrin Gazisine Ziyaret

GÜNDEM 08.03.2018 - 09:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan Afrin Gazisine Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavisi sonrasında Seydişehir’e gelen Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Osman Görür, Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından evinde ziyaret edildi.
Kaymakam Aydın Erdoğan, Zeytin Dalı Harekâtında yaralanarak gazi olan Jandarma Astsubay Çavuş Osman Görür’ü, tedavisinin ardından Baba ocağında ziyaret ettiklerini kaydetti. Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından gerçekleşen ziyarete, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Atğm. Ferhat Yaray ve Per. Üçvş. Murat Tuna eşlik etti. Afrin'deki çatışmada yaralanan J.Astsb. Osman Görür ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Kaymakam Erdoğan, “Vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin’ de vatan ve bayrak aşkıyla savunma yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Kutsal vatan toprakları uğruna şahadete mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum" dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavisi sonrasında Seydişehir’e gelen Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Osman Görür, Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından evinde ziyaret edildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Zeytin Dalı Harekâtında yaralanarak gazi olan Jandarma Astsubay Çavuş Osman Görür’ü, tedavisinin ardından Baba ocağında ziyaret ettiklerini kaydetti.

Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından gerçekleşen ziyarete, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Atğm. Ferhat Yaray ve Per. Üçvş. Murat Tuna eşlik etti.

Afrin'deki çatışmada yaralanan J.Astsb. Osman Görür ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Kaymakam Erdoğan, “Vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin’ de vatan ve bayrak aşkıyla savunma yapan kahraman Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. Dualarımız ve desteğimiz onlarla birlikte Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer etsin. Kutsal vatan toprakları uğruna şahadete mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise sağlık ve şifa diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.