whatsapp

Kaymakam Erdoğan'a Ziyaret

SİVİL TOPLUM 04.07.2018 - 12:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan'a Ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Mali af ve uygulamaları konusunda oda başkanlarına bilgilendirmede bulunmak üzere Seydişehir'e gelen Konya Vergi Dairesi Başkanı Ünver, Kaymakam Erdoğan'ı da ziyaret ederek, yürütülen bilgilendirme çalışmalarında kendisine sağlanan destek dolayısıyla teşekkür etti. Kaymakam Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vergi ödemelerinin kolaylaştırılmasının esnafı rahatlattığını belirten Erdoğan, "Devletimizin ana gelir kaynağını oluşturan vergiler, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi içindir. Onun için vatandaşlarımız vergi borçları için çıkarılan yeni af kanunundan yararlanması bir fırsat olmuştur." diye konuştu. Ünver'e ziyaretinde, Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Cengiz Ata eşlik etti.
Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Mali af ve uygulamaları konusunda oda başkanlarına bilgilendirmede bulunmak üzere Seydişehir'e gelen Konya Vergi Dairesi Başkanı Ünver, Kaymakam Erdoğan'ı da ziyaret ederek, yürütülen bilgilendirme çalışmalarında kendisine sağlanan destek dolayısıyla teşekkür etti.
Kaymakam Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vergi ödemelerinin kolaylaştırılmasının esnafı rahatlattığını belirten Erdoğan, "Devletimizin ana gelir kaynağını oluşturan vergiler, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi içindir. Onun için vatandaşlarımız vergi borçları için çıkarılan yeni af kanunundan yararlanması bir fırsat olmuştur." diye konuştu.
Ünver'e ziyaretinde, Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Cengiz Ata eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.