whatsapp

Katlav, öncelikle gönüllere talibim

SİYASET 09.01.2019 - 13:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Katlav, öncelikle gönüllere talibim

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Gönülleri kırarak değil fethederek hizmet edeceğiz” “Benim başkanlığımda gönülleri kırarak değil gönülleri fethederek insanlarımıza hizmet edeceğiz. Seydişehir’de yaşayan herkes insan odaklı belediyecilik anlayışıyla, eşit hizmet alacak. Katılımcı anlayışla, hemşerilerimin görüşlerini alarak, sorunlarını ve taleplerini dikkate alarak, dertlerine derman olmak için projelerimizle Seydişehir’imizi kalkındıracağız. Seydişehir’imizi daha yaşanır bir şehir yapacağız. Herkesin imrenerek yaşamak istediği bir Seydişehir için hazırız.   “Seydişehir’in Öncelikle Gönlüne Talibim” Güzel Allah’ım nasip eder, aziz milletim de desteklerse kazanan bir Seydişehir için el birliğiyle çalışacağız. 65 bin nüfusuyla bütün Seydişehir’in öncelikle gönlüne talibim. Çünkü gönüllerde olup, hizmeti yapıp, oyu ondan sonra alırsınız. Bu yüzden ben tekrar tekrar söylüyorum; hiç kimseyi ayırmadan bütün hemşerilerimin gönlünü kazanıp, oylarına talip olup, onları asla mahcup etmeyeceğim. Seydişehir’in bir evladı olarak ve Seydişehir benim ailem ülküsünü yüreğinde hisseden evlatları olarak bu ailenin gururu olacağım, bu ailenin hayırlı evladı olacağım. Ama tabi öncelikle milletimizin desteğiyle hizmete gelip ondan sonra herkesi kucaklayan anlayışımızı milletimiz görecek.” dedi.

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, “Gönülleri kırarak değil fethederek hizmet edeceğiz”
“Benim başkanlığımda gönülleri kırarak değil gönülleri fethederek insanlarımıza hizmet edeceğiz. Seydişehir’de yaşayan herkes insan odaklı belediyecilik anlayışıyla, eşit hizmet alacak. Katılımcı anlayışla, hemşerilerimin görüşlerini alarak, sorunlarını ve taleplerini dikkate alarak, dertlerine derman olmak için projelerimizle Seydişehir’imizi kalkındıracağız. Seydişehir’imizi daha yaşanır bir şehir yapacağız. Herkesin imrenerek yaşamak istediği bir Seydişehir için hazırız.  
“Seydişehir’in Öncelikle Gönlüne Talibim”
Güzel Allah’ım nasip eder, aziz milletim de desteklerse kazanan bir Seydişehir için el birliğiyle çalışacağız. 65 bin nüfusuyla bütün Seydişehir’in öncelikle gönlüne talibim. Çünkü gönüllerde olup, hizmeti yapıp, oyu ondan sonra alırsınız. Bu yüzden ben tekrar tekrar söylüyorum; hiç kimseyi ayırmadan bütün hemşerilerimin gönlünü kazanıp, oylarına talip olup, onları asla mahcup etmeyeceğim. Seydişehir’in bir evladı olarak ve Seydişehir benim ailem ülküsünü yüreğinde hisseden evlatları olarak bu ailenin gururu olacağım, bu ailenin hayırlı evladı olacağım. Ama tabi öncelikle milletimizin desteğiyle hizmete gelip ondan sonra herkesi kucaklayan anlayışımızı milletimiz görecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.