whatsapp

Karma resim sergisi açıldı

KÜLTÜR - SANAT 30.09.2018 - 12:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karma resim sergisi açıldı

Seydişehir ilçesinde, karma yağlı boya resim sergisi açıldı. Seydişehir belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Adile Baysal Kültür evinde Ressam Fatma Kırdar ve Kerime Suluçay tarafından karma resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in kültür ve sanat açısından Türkiye'de çok önemli bir yere sahip bulunduğunu vurguladı. Resimleri sergilenen ressamlarının ev hanımı olduğunu kaydeden Başkan Tutal, Müzede sergilenen 60 tablonun 3 gün açık kalacağını söyledi. Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çok sayıda davetli katıldı.

Seydişehir ilçesinde, karma yağlı boya resim sergisi açıldı.

Seydişehir belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Adile Baysal Kültür evinde Ressam Fatma Kırdar ve Kerime Suluçay tarafından karma resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in kültür ve sanat açısından Türkiye'de çok önemli bir yere sahip bulunduğunu vurguladı.

Resimleri sergilenen ressamlarının ev hanımı olduğunu kaydeden Başkan Tutal,

Müzede sergilenen 60 tablonun 3 gün açık kalacağını söyledi.

Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.