whatsapp

Karla mücadele çalışmaları

BELEDİYE 25.01.2018 - 23:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karla mücadele çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde kar küreme çalışmalarına devam ediyor.
Ana arterler başta olmak üzere mahallelerde karla mücadele çalışmalarının yapıldığını kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar temizleme,solüsyon ve tuzlama çalışması yapıldığını herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı kaydetti. Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Tutal;"Şehrimize uzun süredir beklediğimiz beyaz bereket olan  kar yağdı. Ekiplerimiz 16  merkez mahallemiz 39 kırsal mahallemiz olmak üzere toplam 55 mahallemizdeki kar temizliği çalışmalarında 25 adet araç 40 personelin görev aldı. Kırsal mahallelerimizde kar yağışı ve buzlanmaya karşı Belediyemiz  tüm ekipmanlarıyla 24 saat görevinin başında.Bölgemiz genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbirler alınarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurunu sağlamak amacı ile gerekli önlemler alınmıştır" dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde kar küreme çalışmalarına devam ediyor.

Ana arterler başta olmak üzere mahallelerde karla mücadele çalışmalarının yapıldığını kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar temizleme,solüsyon ve tuzlama çalışması yapıldığını herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı kaydetti.

Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Tutal;"Şehrimize uzun süredir beklediğimiz beyaz bereket olan  kar yağdı. Ekiplerimiz 16  merkez mahallemiz 39 kırsal mahallemiz olmak üzere toplam 55 mahallemizdeki kar temizliği çalışmalarında 25 adet araç 40 personelin görev aldı. Kırsal mahallelerimizde kar yağışı ve buzlanmaya karşı Belediyemiz  tüm ekipmanlarıyla 24 saat görevinin başında.Bölgemiz genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbirler alınarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurunu sağlamak amacı ile gerekli önlemler alınmıştır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.