whatsapp

Kardelen Anaokulunda resim yarışması

EĞİTİM 29.03.2017 - 21:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kardelen Anaokulunda resim yarışması

Okul müdürü Dilek Kara başkanlığında ilçe genelinde anasınıfı öğrencileri arasında yapılan Sağlıklı Beslenme konulu resim yarışmasına toplamda 10 okuldan 91 tane öğrenci katılmıştır.
Okul Müdürü Dilek Kara “Yarışmamıza ilgi gösteren Gazi İlkokulu, Merkez İlkokulu, Taraşçı İlkokulu, Selçuklu İlkokulu, Toki Anaokulu, Mahmut Esat Ortaokulu, Gazi Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve İhsan Tekin İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek daha farklı etkinliklerde görüşmek istediğini söyledi.”  Seydişehir Anadolu Lisesi resim öğretmeni Kerime Suluçay ve Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi' nin de bulunduğu değerlendirme ekibi tarafından resimler tek tek incelenip ilk üçe giren resimler belirlenerek ödül sahipleri Kardelen Anaokuluna davet edilerek Okul Müdürü Dilek Kara tarafından ödülleri verildi. Yarışmaya katılan ürünler arasından dereceye giren okullarımızın ve öğrencilerimizin isimleri şu şekildedir. 1. Gazi İlkokulu 6 Yaş İkbal Topallar 2. Merkez İlkokulu 6 Yaş Dilara Hayrünnisa Cankurt 3. Taraşçı İlkokulu 6 Yaş Nesibe Şevval Çelim Dilek Kara; Yarışmamıza katılan tüm okulların Müdürlerine ve Okul Öncesi Öğretmenlerimize çok teşekkür ederek katılan okullarımıza teşekkür ziyaretinde bulunup resim yapan tüm çocuklara küçük hediyeler dağıtılacaktır.” dedi.
Okul müdürü Dilek Kara başkanlığında ilçe genelinde anasınıfı öğrencileri arasında yapılan Sağlıklı Beslenme konulu resim yarışmasına toplamda 10 okuldan 91 tane öğrenci katılmıştır.

Okul Müdürü Dilek Kara “Yarışmamıza ilgi gösteren Gazi İlkokulu, Merkez İlkokulu, Taraşçı İlkokulu, Selçuklu İlkokulu, Toki Anaokulu, Mahmut Esat Ortaokulu, Gazi Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve İhsan Tekin İlkokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek daha farklı etkinliklerde görüşmek istediğini söyledi.”

 Seydişehir Anadolu Lisesi resim öğretmeni Kerime Suluçay ve Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi' nin de bulunduğu değerlendirme ekibi tarafından resimler tek tek incelenip ilk üçe giren resimler belirlenerek ödül sahipleri Kardelen Anaokuluna davet edilerek Okul Müdürü Dilek Kara tarafından ödülleri verildi.

Yarışmaya katılan ürünler arasından dereceye giren okullarımızın ve öğrencilerimizin isimleri şu şekildedir.
1. Gazi İlkokulu 6 Yaş İkbal Topallar
2. Merkez İlkokulu 6 Yaş Dilara Hayrünnisa Cankurt
3. Taraşçı İlkokulu 6 Yaş Nesibe Şevval Çelim
Dilek Kara; Yarışmamıza katılan tüm okulların Müdürlerine ve Okul Öncesi Öğretmenlerimize çok teşekkür ederek katılan okullarımıza teşekkür ziyaretinde bulunup resim yapan tüm çocuklara küçük hediyeler dağıtılacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.