whatsapp

Kardelen anaokulu e twinning aldı

EĞİTİM 18.03.2020 - 17:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kardelen anaokulu e twinning aldı

Seydişehir Kardelen Anaokulu yürütmüş olduğu projelerle eTwinning Okulu (eTwinning School)  etiketi alıp, Avrupa'nın en prestijli okulları arasına girerek bu etiketin getirdiği birçok avantaja sahip olacak. Kardelen Anaokulu  Müdiresi Dilek Kara ; "eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diyerek şunları dile getirdi ; “Bu etiketi almış olmamız sayesinde Kardelen Anaokulu Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaktır. Bu etiketi almamızda emek harcayan öncelikle proje koordinatörü okul öncesi öğretmenimiz Leyla Yaman’ a ve tüm okul ekibimize teşekkür ederim.” dedi. Biz de gazetemiz olarak Kardelen Anaokulu’ nu tüm personeli ile kutluyor ve başarılarının ve çalışmalarının devamını diliyoruz.

Seydişehir Kardelen Anaokulu yürütmüş olduğu projelerle eTwinning Okulu (eTwinning School)  etiketi alıp, Avrupa'nın en prestijli okulları arasına girerek bu etiketin getirdiği birçok avantaja sahip olacak.

Kardelen Anaokulu  Müdiresi Dilek Kara ; "eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diyerek şunları dile getirdi ; “Bu etiketi almış olmamız sayesinde Kardelen Anaokulu Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaktır. Bu etiketi almamızda emek harcayan öncelikle proje koordinatörü okul öncesi öğretmenimiz Leyla Yaman’ a ve tüm okul ekibimize teşekkür ederim.” dedi.

Biz de gazetemiz olarak Kardelen Anaokulu’ nu tüm personeli ile kutluyor ve başarılarının ve çalışmalarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.