whatsapp

Karate takımı 12 madalya ile döndü

SPOR 29.01.2019 - 12:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karate takımı 12 madalya ile döndü

Seydişehir Belediyesi karate takımı Denizli turnuvadan 12 madalya ile döndü. Denizli’de gerçekleştirilen Bölgesel Karate Ligi Müsabakalarına 30 kulüpten 530 sporcu katılırken Seydişehir Belediyesi spor kulübü olarak 15 sporcuyla katıldı. Müsabakalarda 3 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük ile 12 madalya aldı. Takım Antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler, turnuva süresince desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanına teşekkür etti. Sporcuların başarılarını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübü bünyesi altına topladığı tüm takımların ulaşımından, konaklamasına, malzeme ihtiyaçlarına kadar her türlü ihtiyaçlarına imkânlar dâhilinde destek verdiklerini ifade ederek, spor gibi güzel uğraşlarla meşgul olmalarının kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

Seydişehir Belediyesi karate takımı Denizli turnuvadan 12 madalya ile döndü.

Denizli’de gerçekleştirilen Bölgesel Karate Ligi Müsabakalarına 30 kulüpten 530 sporcu katılırken Seydişehir Belediyesi spor kulübü olarak 15 sporcuyla katıldı.

Müsabakalarda 3 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük ile 12 madalya aldı.

Takım Antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler, turnuva süresince desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanına teşekkür etti.

Sporcuların başarılarını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübü bünyesi altına topladığı tüm takımların ulaşımından, konaklamasına, malzeme ihtiyaçlarına kadar her türlü ihtiyaçlarına imkânlar dâhilinde destek verdiklerini ifade ederek, spor gibi güzel uğraşlarla meşgul olmalarının kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.