whatsapp

Karaören Pompaj Sulam Birliğinden açıklama

SİVİL TOPLUM 11.05.2017 - 23:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karaören Pompaj Sulam Birliğinden açıklama

1984 Yılından buyana her yıl 14 Mayıs Çiftçiler günü kutlanan ülkemizde, Türkiye nüfusunun % 30’u tarımla uğraşıyor.
Zor tabiat koşullara rağmen sıcak, soğuk, yağmur, çamur demeden gecesini gündüzüne katarak üretimi devam ettiren çiftçiler en hayati ihtiyacı olan ürünün ulaştırılmasını ve yetiştirilmesini sağlayan çiftçilerdir. Tarımın enerji ile birlikte en stratejik sektördür. Günümüzde tarımın önemi ve değeri gün geçtikçe anlaşılır hale geldi. Çiftçilerimizin bin bir emekle ürettiği ürünleri israf etmeden tüketmeliyiz. Düzenli bir gelir elde etmelerini sağlamalıyız. Teknoloji ne kadar ileride olursa olsun tarımsız düşünmek mümkün değildir. Milli tarım anlayışı ile. Karaören Pompaj Sulama Birliği olarak rızka hizmet etme anlayışı ile suyun toprağa buluşması, toprağın berekete dönüşmesi bereketin çiftçiye yansıması, Çiftçinin ürettiği tüm değerler ve nimetler insanoğlunun sofrasına kadar uzanan güzelliklerde emeği vardır. Zor tabiat şartlarda üreten nasırlı eller, alın teri tüm üreticilerimizin gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı başarılar dilerim. Ülkemize ve bölgemize katkı sağlayan çift çilemizin çiftçiler günü kutlar. Bol bereketli bir yıl dilerim. Hasan Gökçe / Karaören Pompaj Sulama Birlik Başkanı
1984 Yılından buyana her yıl 14 Mayıs Çiftçiler günü kutlanan ülkemizde, Türkiye nüfusunun % 30’u tarımla uğraşıyor.

Zor tabiat koşullara rağmen sıcak, soğuk, yağmur, çamur demeden gecesini gündüzüne katarak üretimi devam ettiren çiftçiler en hayati ihtiyacı olan ürünün ulaştırılmasını ve yetiştirilmesini sağlayan çiftçilerdir.

Tarımın enerji ile birlikte en stratejik sektördür. Günümüzde tarımın önemi ve değeri gün geçtikçe anlaşılır hale geldi. Çiftçilerimizin bin bir emekle ürettiği ürünleri israf etmeden tüketmeliyiz. Düzenli bir gelir elde etmelerini sağlamalıyız. Teknoloji ne kadar ileride olursa olsun tarımsız düşünmek mümkün değildir. Milli tarım anlayışı ile.

Karaören Pompaj Sulama Birliği olarak rızka hizmet etme anlayışı ile suyun toprağa buluşması, toprağın berekete dönüşmesi bereketin çiftçiye yansıması, Çiftçinin ürettiği tüm değerler ve nimetler insanoğlunun sofrasına kadar uzanan güzelliklerde emeği vardır.

Zor tabiat şartlarda üreten nasırlı eller, alın teri tüm üreticilerimizin gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı başarılar dilerim. Ülkemize ve bölgemize katkı sağlayan çift çilemizin çiftçiler günü kutlar. Bol bereketli bir yıl dilerim.

Hasan Gökçe / Karaören Pompaj Sulama Birlik Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.