whatsapp

Karantinaya alınan mahallede sağlık taraması

SAĞLIK 02.06.2020 - 09:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karantinaya alınan mahallede sağlık taraması

Seydişehir Değirmenci mahallesinde 6 kişinin karantina süreci evlerinde devam ederken ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede filyasyon çalışması başlattı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalleye giriş çıkışları kontrol altında tutulurken İlçe sağlık müdürlüğü ekiplerinin sağlık taraması devam ediyor. Değirmenci mahallesinde kapsamlı bir filyasyon tarama yapıldığını kaydeden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, korona nedenlerini tespit etmeye çalıştıklarını söyledi. 11 Mart’tan bu yana gece gündüz ilçede korona tedbirleri çerçevesinde ekiplerin görev yaptığını belirten Dr. Hakan Özdemir, ‘’ İlçemizdeki mevsimlik tarım işçilerden, askere gidecek gençlere kadar sağlık taramasına devam ettik. Önceki gün Değirmenci mahallemizde meydana gelen korona virüs vakasının ortaya çıkmasıyla en ciddi çalışmalarımızı ekiplerimizle birlikte sürdürüyoruz. Günlük yaptığımız sağlık taramalarında numeneler alarak virüs tespit edilen kişilerle temalı olanları tespit etmeye çalışıyoruz. Salgın hastalıkların başlangıç noktasının ortaya çıkış nedenlerini tespiti için kapsamlı bir filyasyon taraması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar neticesinde tehlikenin hala devam edip etmediği ve başka insanların risk altında olup olmadığı gibi önemli bilgileri toplamaya hedefliyoruz. Filyasyon çalışmaları bulaşıcı hastalıklarla mücadele etmede çok önemlidir. Sağlık taramalarımız devam ediyor.’’ Dedi.

Seydişehir Değirmenci mahallesinde 6 kişinin karantina süreci evlerinde devam ederken ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede filyasyon çalışması başlattı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalleye giriş çıkışları kontrol altında tutulurken İlçe sağlık müdürlüğü ekiplerinin sağlık taraması devam ediyor.

Değirmenci mahallesinde kapsamlı bir filyasyon tarama yapıldığını kaydeden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir, korona nedenlerini tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.

11 Mart’tan bu yana gece gündüz ilçede korona tedbirleri çerçevesinde ekiplerin görev yaptığını belirten Dr. Hakan Özdemir, ‘’ İlçemizdeki mevsimlik tarım işçilerden, askere gidecek gençlere kadar sağlık taramasına devam ettik. Önceki gün Değirmenci mahallemizde meydana gelen korona virüs vakasının ortaya çıkmasıyla en ciddi çalışmalarımızı ekiplerimizle birlikte sürdürüyoruz. Günlük yaptığımız sağlık taramalarında numeneler alarak virüs tespit edilen kişilerle temalı olanları tespit etmeye çalışıyoruz. Salgın hastalıkların başlangıç noktasının ortaya çıkış nedenlerini tespiti için kapsamlı bir filyasyon taraması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar neticesinde tehlikenin hala devam edip etmediği ve başka insanların risk altında olup olmadığı gibi önemli bilgileri toplamaya hedefliyoruz. Filyasyon çalışmaları bulaşıcı hastalıklarla mücadele etmede çok önemlidir. Sağlık taramalarımız devam ediyor.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.